Alles-in-één-advies op maat
Meer lezenContact

Over mij

Goed luisteren en snel tot de kern komen

Na 20 jaar in de communicatie gewerkt te hebben werd het in 2017 tijd voor iets anders. Maar wat dan, was de vraag? Iets met ‘mensen’ en ‘financieel advies’, is wat ik wilde. Dat is geresulteerd in een mix van financieel echtscheidingsadvies, Estate Planning (nalatenschapsplanning), budgetcoaching en Financiële Planning.

Ik ben opleidingen gaan volgen, heb examens gedaan, ben gaan snuffelen bij anderen. Al snel ben ik een collega gaan ondersteunen om het vak in de praktijk te leren. Ik heb een schat aan ervaring op het gebied van adviseren, coachen, leiding geven. Nadat ik in 2018 en 2019 de diverse diploma’s en certificaten behaald heb, ben ik begin 2020 voor mijzelf begonnen.
Mijn grote passie is het bijhouden van en het mij verdiepen in alle trends op het gebied van persoonlijke financiën. Geld en financiën zijn een wezenlijk onderdeel van hoe iemand in het leven staat. Juist dat aspect intrigeert mij: wat dóet geld met je? Hoe zorg je ervoor dat je het zo inzet dat je de vrijheid hebt om te doen wat jij belangrijk vindt.

Door mijn communicatieve achtergrond kan ik uitstekend luisteren naar klanten en snel tot de kern komen. Dat is wat mensen zo waarderen in mij.

Ik ben in het bezit van alle relevante diploma’s en certificaten: FFP, RFEA, Wft basis, vermogen, hypothecair krediet, pensioen, Budgetcoaching via Kiwa, Estate Planning via Lindenhaeghe. Voor meer informatie over mij, mijn werkervaring en de opleidingen die ik gevolgd heb, kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel.

Heb je een vraag? Of wil je weten waarmee ik jou kan helpen? Je kunt me bellen, e-mailen of whatsappen. Of een bericht sturen via mijn contactpagina. Je krijgt binnen 48 uur een reactie.

Kennis

Een aantal cijfers

%

van de huwelijken mondt uit in een scheiding

%

van de samengestelde gezinnen gaat uit elkaar

%

van de gestrande relaties betreft een gezin met kinderen

Echtscheiding

Maar wat als die droom niet met elkaar wilt waarmaken? Als je besluit dat je uit elkaar gaan de enige optie is? Juist dan help ik je. Scheiden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Wederzijdse belangen kunnen veranderen in tegengestelde belangen. Met alle gevolgen van dien. Het is belangrijk dat jullie je scheiding laten regelen door iemand die jullie allebei vertrouwen en die zeer bekwaam is in de afhandeling ervan.

Financiële Planning

Een financieel plan helpt je om inzicht te krijgen in jouw financiële situatie, niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Daarbij staan jouw doelen centraal: wat wíl je nu echt op financieel gebied? Is dat eerder stoppen met werken? Of liever die mooie droomreis maken? Maar waarom niet allebei? Rekening houdend met alle risico's die ik zie, maak ik een compleet plan op maat.

Nalatenschapsplanning

Bij het ontvangen van een erfenis gaat er een grote bijdrage naar de Belastingdienst; de zogenaamde erfbelasting. Wanneer je ervoor zorgt dat de erfenis gestructureerd wordt overgedragen levert dit belastingtechnisch grote op. Ik kan je hierbij helpen. Ook kan ik na het overlijden de financiële afhandeling voltooien.

Wanneer wij gaan samenwerken…

… ga jij voor kwaliteit

Ik ben gecertificeerd bij de Federatie Financieel Planners (FFP), het Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA), het Kiwa en de Kring Financieel Planners. Dit houdt in dat ik voldoe aan de hoogste standaarden die gelden voor financieel advies. Daarnaast school ik mij jaarlijks bij en ben ik op de hoogte van de meest actuele wetgeving.

… krijg je alles-in-één-advies

Financieel advies op alle gebieden. Ik kijk bijvoorbeeld niet alleen naar de echtscheiding, maar geef ook advies over de te nemen vervolgstappen. Zo gaat ieder een financieel gezonde toekomst tegemoet. Andersom bereken ik in bij Financieel Plan ook de eventuele gevolgen van echtscheiding of overlijden. Gewoon voor het geval dat.

… vinden gesprekken

plaats waar en wanneer

jou dat uitkomt

De afspraken vinden plaats bij jou of bij jullie thuis, online of op een locatie door heel Nederland op een door jullie gekozen moment. Ook in de avond en in het weekeinde, flexibel zoals dat hoort.

… betaal je niet de

hoofdprijs, maar een

concurrerend tarief

Een concurrerend tarief, all-in. Voordat ik aan de slag ga, weet je precies wat het gaat kosten. Hierdoor heb je geen verrassingen achteraf. Neem daarom nu contact op voor een offerte op maat.