Alles-in-één-advies op maat
Meer lezenContact

Over mij

Goed luisteren en snel tot de kern komen

Na 20 jaar in de communicatie gewerkt te hebben werd het in 2017 tijd voor iets anders. Maar wat dan, was de vraag. Iets met ‘mensen’ en ‘financieel advies’, is wat ik wilde. Dat is geresulteerd in een mix van financieel echtscheidingsadvies, budgetcoaching en financiële planning.

Ik ben opleidingen gaan volgen, heb examens gedaan, ben gaan snuffelen bij anderen. Al snel ben ik een collega gaan ondersteunen om het vak in de praktijk te leren. Ik heb een schat aan ervaring op het gebied van adviseren, coachen, leiding geven.

Nadat ik in 2018 en 2019 de diverse diploma’s en certificaten behaald heb, ben ik begin 2020 voor mijzelf begonnen.
Mijn grote passie is het bijhouden van en het mij verdiepen in alle trends op het gebied van persoonlijke financiën. Geld en financiën zijn een wezenlijk onderdeel van hoe iemand in het leven staat. Juist dat aspect intrigeert mij: wat dóet geld met je? Hoe zorg je ervoor dat je het zo inzet dat je de vrijheid hebt om te doen wat jij belangrijk vindt.

Door mijn communicatieve achtergrond kan ik uitstekend luisteren naar klanten en snel tot de kern komen. Dat is wat mensen zo waarderen in mij.

Ik ben in het bezit van alle relevante diploma’s en certificaten: FFP, RFEA, Wft basis, vermogen, hypothecair krediet, pensioen, Budgetcoaching via Kiwa, Estate Planning via Lindenhaeghe. Voor meer informatie over mij, mijn werkervaring en de opleidingen die ik gevolgd heb, kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel.

Heb je een vraag? Of wil je weten waarmee ik jou kan helpen? Je kunt me een e-mail sturen via info@ilonadingemanse.nl. Of een bericht sturen via mijn contactpagina. Je krijgt binnen 48 uur een reactie.

Kennis

Een aantal cijfers

%

van de huwelijken mondt uit in een scheiding

%

van de samengestelde gezinnen gaat uit elkaar

%

van de gestrande relaties betreft een gezin met kinderen

Echtscheiding

Scheiden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Wederzijdse belangen kunnen veranderen in tegengestelde belangen. Met alle gevolgen van dien. Het is belangrijk dat jullie je scheiding laten regelen door iemand die jullie allebei vertrouwen en die fiscaal en financieel goed op de hoogte is. 

Budgetcoaching

Na een scheiding of andere ingrijpende gebeurtenis kan je financiele situatie uit de hand gelopen zijn. Je geld vliegt de deur uit, en aan het eind van de maand is er niets meer over. Als gecertificeerd schuldhulpverlener en budgetcoach help ik je met overzicht en duidelijke doelen. 

Hypotheekadvies

Een passende hypotheek is altijd maatwerk. Daarom vind ik het belangrijk om persoonlijk en betrokken te zijn bij het hypotheektraject. Vooral hypotheekadvies rondom echtscheiding vergt deskundigheid en fiscale kennis. Als wft-gecertificeerd hypotheekadviseur en als financieel echtscheidingsadviseur kan ik je helpen bij het kiezen van de juiste hypotheek.  

Wanneer wij gaan samenwerken…

… ga jij voor kwaliteit

Ik ben gecertificeerd bij de Federatie Financieel Planners (FFP), het Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA), het Kiwa en de Kring Financieel Planners. Dit houdt in dat ik voldoe aan de hoogste standaarden die gelden voor financieel advies. Daarnaast school ik mij jaarlijks bij en ben ik op de hoogte van de meest actuele wetgeving.

… krijg je alles-in-één-advies

Financieel advies op alle gebieden. Ik kijk bijvoorbeeld niet alleen naar de echtscheiding, maar geef ook advies over de te nemen vervolgstappen. Zo gaat ieder een financieel gezonde toekomst tegemoet. Andersom bereken ik in bij Financieel Plan ook de eventuele gevolgen van echtscheiding of overlijden. 

… vinden gesprekken

plaats waar en wanneer

jou dat uitkomt

De afspraken vinden plaats bij jou of jullie thuis, online of op een locatie door heel Nederland op een door jullie gekozen moment. 

… betaal je een

concurrerend tarief

Een concurrerend tarief, all-in. Voordat ik aan de slag ga, weet je precies wat het gaat kosten. Hierdoor heb je geen verrassingen achteraf.